Over Alfra

ALFRA ontwikkelt en produceert machines en gereedschappen voor het ponsen, boren en zagen in staal. De producten worden in meer dan 120 landen verkocht. Tevens heeft ALFRA diverse verkooppunten in Duitsland, maar ook in de Verenigde Staten, Zwitserland en Zuid-Afrika. ALFRA is wereldwijd een begrip op het gebied van ponsgereedschap voor de elektrotechnische markt.

Wat doet ALFRA?
ALFRA is een Duitse producent, die wereldwijd hoogwaardige gereedschappen en machines exporteert en is één van de marktleiders op het gebied van gereedschappen voor de elektrotechniek.

Het uitgebreide leveringsprogramma van ALFRA bevat ponsgereedschap, koperbuig- en ponsmachines, hydraulische pompen, DIN rail- en kabelgootknippers en ponsbeugels.

Als officiële leverancier van ALFRA kunnen wij alle producten aanleveren op de Nederlandse markt. In ons product assortiment zijn de beste ALFRA ponsen, ponssets, handponsen en ander ponsgereedschappen terug te vinden welke rechtstreeks bij ons besteld kunnen worden. Neem hiervoor contact met ons op via ons contactformulier of bel direct naar +31 (0)187 492988 voor meer informatie.